Kirkens Korshær

Vi er en afdeling der strikker til varmestuerne og til boden vi har i Tivoli om vinteren.

Vi har møder den 3. tirsdag i alle måneder undtagen juni, juli, august,
og i december.

Vi efterlyser strikke-/hækleinteresserede – Kirkens Korshær har garn, men mangler flittige hænder og godt selskab.

Vil man gerne i kontakt med den lokale afdeling af Kirkens Korshær, kan vi kontaktes: Inge Marie Andersen tlf. 55 45 92 62 eller Annegrete K. Jensen tlf. 58 18 87 95.

Arrangementer


Kyndelmisse musikgudstjeneste med Kvislekoret

Søndag d. 2. februar kl. 16 i Kvislemark kirke Kyndelmisse, som betyder lysmesse, er den gamle fejring af midvinter og lysets genkomst efter en lang mørk vinter. En markering af Jesu lys i verden, og forårets lys i vintermørket.

Læs mere »

Salmesangsaften

Tirsdag d. 18. februar kl. 19 i Hårslev sognegård Vi synger og organist Henrik Pind fortæller om salmer der relaterer til konkrete spændende bibeltekster.

Læs mere »

Fastelavn

Søndag d. 23. februar kl. 10.30 i Kvislemark Fastelavnsgudstjeneste/børnegudstjeneste, hvor vi bagefter slår katten af tønden, spiser fastelavnsboller og drikke kakao. Et rigtigt børnearrangement.

Læs mere »

Den danske sang med Georg Metz – kendt journalist og studievært fra TV og forfatter

Onsdag d. 11. marts kl. 19 i Sneslev Forsamlingshus Georg Metz har stor viden, som kobles med skarp humor, når han fortæller om den danske sangskat, til belysning af dansk identitet og historie. Georg Metz kommer rundt om alle danskernes særheder og specialiteter. Fra folkeviserne til Benny Andersen. Der er en pause i løbet af aftenen, hvor der kan købes drikkevarer. Arrangementet er i de 9 sogn

Læs mere »

Soire

Tirsdag d. 24. marts kl. 19 Soire er en uformel musikalsk sammenkomst, der finder sted om aftenen. Gitte og Henrik synger og spiller, og vi snakker lidt om programmet. Her kan du opleve en afslappet musikcafé-stemning omkring flygelet.

Læs mere »