Kirkens Korshær

Vi er en afdeling der strikker til varmestuerne og til boden vi har i Tivoli om vinteren.

Vi mødes i Fuglebjerg den sidste torsdag i måneden - undtagen i juli og december. 

Vi efterlyser strikke-/hækleinteresserede – Kirkens Korshær har garn, men mangler flittige hænder og godt selskab.

Kontaktperson for den lokale afdeling af Kirkens Korshær: Tina Jørgensen tlf. 81 50 42 50

Arrangementer


Konfirmandjubilæum

Den 27. september 2020 holder vi 40-årskonfirmandjubilæum med gudstjeneste i Førslev kirke og efterfølgende frokostsammenkomst i Sneslev Forsamlingshus. Det er altså jer, der blev konfirmeret i 1980, der indbydes til jubilæum med gudstjeneste og efterfølgende frokostsammenkomst. Der kommer invitationer ud, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. HVIS I taler med eller er på Facebook med jeres konf

Læs mere »

FOREDRAGET ER AFLYST - gennemføres i formentligt februar 2021

Tirsdag den 20. oktober er der gudstjeneste i Mødestedet med Torsten Borbye. Torsten har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist – blandt andet har han sat nogle af Diktes salmer i musik. Han har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse.

Læs mere »

Syng dansk

Det traditionelle syng dansk- arrangement er i Hårslev onsdag den 28. oktober. Vi starter kl. 19 i kirken med en gudstjeneste, derefter sang, kaffe og lagkage i sognegården. Kvislekoret medvirker.

Læs mere »

Mortensaften

Tirsdag den 10. november. Hvem var han egentlig, den Morten som vi fejrer? Få det opklaret, når vi holder mortensaften i Mødestedet. Først fejrer vi en kort gudstjeneste, og derefter spiser vi mortensand sammen. Pris 40 kr. Børn under 11 år gratis. Der er tilmelding til Lena på 22 41 61 37 senest d. 1. november.

Læs mere »

»Den danske sang« med Georg Metz - kendt journalist og studievært fra TV og forfatter

Torsdag den 12. november kl. 19.00 i Sneslev Forsamlingshus. Georg Metz har stor viden, som kobles med skarp humor, når han fortæller om den danske sangskat, til belysning af dansk identitet og historie. Georg Metz kommer rundt om alle danskernes særheder og specialiteter. Fra folkeviserne til Benny Andersen.

Læs mere »

Årsmøde 2020

Søndag den 15. november, umiddelbart efter gudstjenesten i Fyrendal kirke, inviterer menighedsrådet for Kvislemark, Fyrendal og Førslev til årsmøde. Der serveres sandwich, øl og vand imens man kan lytte til, hvad menighedsrådet har bedrevet i det forgangne år. Der er mulighed for at stille spørgsmål til vores arbejde! Årsregnskabet bliver ligeledes gennemgået. Håber at se mange!

Læs mere »

Julemarked i Mødestedet

Igen i år holder vi julemarked i Mødestedet. Det foregår søndag den 22. november og der vil som sædvanligt være aktiviteter for børn og voksne samt boder mv. Der vil som de foregående år afholdes en kort gudstjeneste i Mødestedet under julemarkedet. Hold øje med plakater og Facebook angående det detaljerede program!

Læs mere »