Kirkens Korshær

Vi er en afdeling der strikker til varmestuerne og til boden vi har i Tivoli om vinteren.

Vi har møder den 3. tirsdag i alle måneder undtagen juni, juli, august,
og i december.

Vi efterlyser strikke-/hækleinteresserede – Kirkens Korshær har garn, men mangler flittige hænder og godt selskab.

Vil man gerne i kontakt med den lokale afdeling af Kirkens Korshær, kan vi kontaktes: Inge Marie Andersen tlf. 55 45 92 62 eller Annegrete K. Jensen tlf. 58 18 87 95.

Arrangementer


Den danske sang med Georg Metz – kendt journalist og studievært fra TV og forfatter

Onsdag d. 11. marts kl. 19 i Sneslev Forsamlingshus: Georg Metz har stor viden, som kobles med skarp humor, når han fortæller om den danske sangskat, til belysning af dansk identitet og historie. Georg Metz kommer rundt om alle danskernes særheder og specialiteter. Fra folkeviserne til Benny Andersen. Der er en pause i løbet af aftenen, hvor der kan købes drikkevarer. Arrangementet er i de 9 sogn

Læs mere »

Rejsen til Nordens ende

Tirsdag den 17. marts kl. 19.00 i Førslev kirke: Foredrag med Kurt L. Frederiksen, som omhandler en speciel rejse – en tur med en veterantraktor og en campingvogn op gennem Sverige og Norge til Nordkap og hjem igen gennem Finland.

Læs mere »

Soire

Tirsdag d. 24. marts kl. 19.00: Soire er en uformel musikalsk sammenkomst, der finder sted om aftenen. Gitte og Henrik synger og spiller, og vi snakker lidt om programmet. Her kan du opleve en afslappet musikcafé-stemning omkring flygelet.

Læs mere »

Kom og vær med til babysalmesang i Hårslev

Fredag den 31. januar kl. 10.00 starter en ny omgang babysalmesang! Det foregår i Hårslev kirke kl. 10.00 og datoerne er: 31. januar, 7. februar, 21. februar, 28. februar, 6. marts, 13. marts, 20. marts og 27. marts. Babysalmesang er for alle babyer i alderen ca. 3-12 måneder og deres forældre.

Læs mere »

Skærtorsdag

Torsdag den 9. april kl. 19.00 i Førslev kirke: Skærtorsdag er der aftengudstjeneste med Kvislekoret i Førslev kirke. Kom og vær med til en mærkedagsgudstjeneste – det bliver tankevækkende og stemningsfyldt!

Læs mere »

Pilgrimsvandring

Torsdag den 7. maj kl. 19.00: I Fyrendal kirke indleder vi vores vandringsgudstjeneste med en salme og et pilgrimsord. I Mødestedet slutter vi gudstjenesten med Fadervor og velsignelse. Og bagefter spiser vi varme hveder sammen.

Læs mere »

Menighedsrådsvalg 2020

Orienteringsmøde med pølse- og ostebord tirsdag den 12. maj kl. 19.00 i Sneslev Forsamlingshus

Læs mere »

Kvislekorets forårskoncert

Søndag den 24. maj kl. 16.00 i Fyrendal kirke: Mød op – Kvislekoret sørger for at du kommer i forårsstemning – uanset vejret!

Læs mere »