Kirkens Korshær

Vi er en afdeling der strikker til varmestuerne og til boden vi har i Tivoli om vinteren.

Vi har møder den 3. tirsdag i alle måneder undtagen juni, juli, august,
og i december.

Vi efterlyser strikke-/hækleinteresserede – Kirkens Korshær har garn, men mangler flittige hænder og godt selskab.

Vil man gerne i kontakt med den lokale afdeling af Kirkens Korshær, kan vi kontaktes: Inge Marie Andersen tlf. 55 45 92 62 eller Annegrete K. Jensen tlf. 58 18 87 95.

Arrangementer


Menighedsrådsvalg 2020

Informationsmødet angående valg til menighedsrådet er flyttet fra 12. maj til 9. juni kl. 19.00 i Sneslev forsamlingshus. Menighedsrådet for Kvislemark, Fyrendal og Førslev inviterer til orienteringsmøde med lidt godt til ganen. Her i 2020 har vi valg til menighedsrådet. Selve valget er til efteråret, men det hele starter med et valgorienteringsmøde, hvor man kan høre om menighedsrådets spændende

Læs mere »

Velkomst for de nye konfirmander i alle seks sogne

Torsdag den 10. september kl. 19.00 i Hårslev Kirke. Gudstjeneste for konfirmander og forældre med efterfølgende indskrivning og information om undervisningen.

Læs mere »

Efterårsudflugt

Fyrendal/Kvislemark/Førslev menighedsråd inviterer torsdag den 10. september menigheden på efterårstur med Arnes bus. Grundet Coronasituationen i skrivende stund er turen ikke endelig planlagt.

Læs mere »

Konfirmandjubilæum

Den 27. september 2020 holder vi 40-årskonfirmandjubilæum med gudstjeneste i Førslev kirke og efterfølgende frokostsammenkomst i Sneslev Forsamlingshus. Det er altså jer, der blev konfirmeret i 1980, der indbydes til jubilæum med gudstjeneste og efterfølgende frokostsammenkomst. Der kommer invitationer ud, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. HVIS I taler med eller er på Facebook med jeres konf

Læs mere »