Kirkens Korshær

Vi er en afdeling der strikker til varmestuerne og til boden vi har i Tivoli om vinteren.

Vi har møder den 3. tirsdag i alle måneder undtagen juni, juli, august,
og i december.

Vi efterlyser strikke-/hækleinteresserede – Kirkens Korshær har garn, men mangler flittige hænder og godt selskab.

Vil man gerne i kontakt med den lokale afdeling af Kirkens Korshær, kan vi kontaktes: Inge Marie Andersen tlf. 55 45 92 62 eller Annegrete K. Jensen tlf. 58 18 87 95.

Arrangementer


Hildegard-Koncert med Herlufs Vokaler

Onsdag den 25. september kl. 19.00 i Hårslev kirke Herlufs Vokaler har sat et program sammen, hvor al musik og/eller tekst har relation til Hildegard. Herlufs Vokaler og deres dirigent har tidligere besøgt både Hårslev og Krummerup kirker, og de glæder sig til at præsentere dette særlige program, hvor middelalder og nutid kommer til at afspejle hinanden.

Læs mere »

Konfirmandjubilæum - for konfirmander fra 1979

Vi holder konfirmandjubilæum den 29. september 2019 for 40-års-konfirmand-jubilarerne fra Kvislemark, Fyrendal og Førslev sogne. Det foregår i Kvislemark kirke kl. 10.30 med efterfølgende frokost og hyggeligt samvær i Kvislemark forsamlingshus. Sæt derfor kryds i kalenderen – der vil blive sendt invitation ud, men det kan være svært for os at ’finde jer’ – giv derfor gerne lyd fra jer! Ring til

Læs mere »

Cohen i kirken

20. oktober kl. 16.00: Kkoncertgudstjeneste i Fyrendal kirke. Det er Tommy Corfixen og pianist Kenneth Reiner med kor der står for koncertgudstjenesten.

Læs mere »

Koncert med Anja Lillemæhlum og Herlufs Vokaler

3. november kl. 16.00 i Førslev kirke.

Læs mere »

Julemarked i Mødestedet

Søndag d. 24. november kl. 13.00. Traditionen tro holder vi julemarked i Mødestedet. Det finder i år sted den 24. november – det er nemt at huske – en måned før juleaften. Vi håber på et velbesøgt julemarked til gavn og glæde for alle vores brugere af Mødestedet.Vi holder gudstjeneste på julemarkedet kl. 13

Læs mere »

Julen synges ind i Hårslev sognegård

3. december kl. 19.00: Sigrid Diness er formand for Holbæk Højskoleforening, organist og foredragsholder. På indlevende vis fortæller hun om julens sange og salmer, og vi synger julen ind.

Læs mere »

Julekoncert med Kvislekor og solister

8. december kl. 16.00 i Fyrendal kirke. Her krydres med fortællinger og anekdoter om julens musik, samt fællessang. En sikker vej til julestemning!

Læs mere »